Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-4 dagar

Konsten på Vallgatan tackar för sig. på lördag den 22 april bjuder vi på en överraskande avslutning. välkomna. 

På lördag stänger vi Art-avdelningen för gott och bjuder in alla att komma förbi på lite avslutande överraskningar: Tack och adjö-presenter, halva priset på allt och lite smått och gott att äta.

Det har varit snart tjugo inspirerande månader med utställningar, konstnärssamtal, fantastiska konstnärer och härliga samtal med våra kunder. Men tyvärr så vi hinner inte med längre. Konsten är död. Men länge leve konsten. Det kommer nya tider.

// Johan Yannick och Thom

vallgatan 12

photography

Vallgatan 12 Art erbjuder ett personligt och föränderligt urval av fotografi, illustrationer, utställningsaffischer och posters. Vi väljer utifrån vad vi själva gillar och vad som är intressant. Många av dem har en historia. Vi kompletterar med intressanta böcker och magasin. Vi kommer också presentera fotografer och konstnärer med separatutställningar och bjuda in till föreläsningar och konstnärssamtal.

 

Huvudansvarig för urvalet är Johan Brink. Han är copywriter och skriver bland annat för Fotografiska. Han kurerade Höstsalongen 2014 på Fotografiska och har också medverkat i urval och genomförande av en rad andra utställningar, framförallt med fotokonst. Johan har dessutom en av landet största samlingar av fotoböcker och skriver regelbundet om fotoböcker på sin egen blogg. Han fotograferar själv och har medverkat i en del samlingsutställningar.

 

På Art-avdelningen träffar du också Thom Estifanos. Han är själv fotograf och har gjort ett flertal projekt, inte minst ett omfattande arbete om Skateboardungdomar i Etiopien, några av bilderna hänger på väggarna.

 

Emellanåt kikar Yannick Tregaro in, mest känd som framgångsrik friidrottstränare, men har ett gott öga för bra fotografi och konst. Yannick fotograferar också regelbundet, en av hans bilder finns med i Vallgatan Art Edition.

 

Vi kan alltid ställa upp vid sidan av våra öppettider för konsultation och att förmedla fotografi och konst till privatpersoner och företag och för styling. Vi har ett stort kontaktnät av framförallt fotografer och kan förmedla verk från såväl svenska som internationellt erkända namn. Vi kan även arrangera externa utställningar och hålla föredrag för konstföreningar och företag inom fotografi. Kontakta: johan.brink@vallgatan12.se.

 

Stäng