Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar

 

Vill du vara med och utveckla vårt café? 

 

Just nu söker vi en glad och driven medarbetare till vårt team på Vallgatan 12. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat på en ledande position inom antingen café eller restaurang och som nu vill anta en ny och spännande utmaning. Tjänsten vi ämnar tillsätta innefattar utöver vanligt cafébiträdesarbete dessutom att arbeta tillsammans med vår caféansvariga matkreatör för att vidareutveckla koncept och drift utav caféet. Tycker du att det låter spännande – tveka då inte att söka jobb hos oss!

 

- - - - - - -


Vi söker extrapersonal som vill vara med och jobba i cafét på Vallgatan 12. Tycker du att det låter spännande – tveka då inte att söka jobb hos oss! Som cafébiträde arbetar du med förberedelse och försäljning av mat och dryck. Kundrelationen står i centrum och i din roll är det viktigt att göra kundens upplevelse så bra som möjligt. Vi söker dig som har kassa- och servicevana, är glad och utåtriktad. Som person uppmärksammar du detaljer och ser till att saker och ting blir gjorda. Du är flexibel och är öppen för att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter så som städning, förberedelser, merförsäljning och vårda om kundrelationer. Cafét på Vallgatan 12 har öppet alla dagar i veckan.

- - - - - - -

Ansökningar tas emot omgående. För ansökan, maila CV till: work@vallgatan12.se

“Vallgatan 12 är en föränderlig och inspirerande arena med ett noggrant urval av mode och inredning. Det är också en mötesplats över en kaffe eller lättare lunch. På Vallgatan 12 i central Göteborg samsas det lokala med det globala.”

 

Stäng