Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar

nividas shop-in-shop på Vallgatan 12

Nividas betyder ”vi ser” på språket esperanto som utvecklades av en ögonläkare under 1800-talet. Esperanto var ett försök till att skapa ett enat världsspråk med syfte att öka utbytet mellan olika länder och kulturer. Det är en parallell som Axel Jacobsson drog nytta av när han grundade företaget hösten 2014. Ambitionen var att erbjuda kvalitativa glasögon till en överkomlig prisbild så att kunden slipper begränsa sig till ett par. Nividas glasögon är tillverkade i cellulosaacetat, en konstfiber som framställts från växtriket. Det medför att varje båge har ett eget unikt uttryck. Samtliga modeller är unisex, och kommer med polariserande solglas vilket ger bättre kontrast- och färgseende samt motverkar irriterande reflexion.

I Nividas shop-in-shop på Vallgatan 12 får kunden en unik möjlighet att köpa nya glasögon under sitt besök av mode- och inredningsbutiken. Hela processen från synundersökning till beställning av kompletta glasögon utförs på plats. Sedan tidigare har en del av sortimentet varit tillgängligt på Vallgatan 12, men i och med öppningen av Nividas shop-in-shop kommer hela märkets utbud att finnas tillgängligt, både optiska glasögon och solglasögon. Under öppningsperioden erbjuds gratis synundersökningar av optiker på plats i butiken, vilket gör att inget recept behöver tas med för att handla Nividas glasögon hos Vallgatan 12. Den smidiga och avslappnade miljön att handla nya glasögon i ser Axel Jacobsson, Nividas VD, som en fördel:


- Vi vill ge kunden en möjlighet till en mer inspirerande shoppingupplevelse när det kommer till glasögon. Därför ska det bli kul att ha vår shop-in-shop hos Vallgatan 12, vars mode och inredningskoncept erbjuder detta. Vi tycker också att det är viktigt att vara transparenta i prissättningen av våra glasögon och vill inte ha några överraskande kostnader för kunden – med våra fasta priser vet man alltid vad man får betala, oavsett synfel. Det är första gången vi kan erbjuda synundersökningar på plats med en egen optiker i butiken, och under öppningsperioden erbjuder vi gratis synundersökningar för alla kunder.

 
Boka gärna tid för synundersökning på vallgatan12@nividas.com

 

Stäng