Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar

Picky Living Showroom på Vallgatan 12

Picky Living grundades 2009 med en vision om att göra det enklare och billigare att förverkliga sina inredningsdrömmar. Idén ledde till den första webbutiken i världen som kan förvandla dina IKEA-stommar till platsbyggda kök och garderober i din egna stil. Genom skräddarsydda beställningar och stora valmöjligheter av specialmått, material och färger har du hos Picky Living möjligheten att skapa en personlig upplevelse i ditt hem. Produkterna monteras enkelt och helt utan anpassning ihop med IKEAs METOD-, PAX- och FAKTUM-stommar.

Oavsett om du bygger helt nytt eller vill ge dina befintliga IKEA stommar nytt liv, får du med Picky Livings produkter design och hög kvalité utan att det behöver kosta en förmögenhet. Genom möjligheten att förnya redan befintliga och funktionella IKEA-stommar, främjar Picky Living både din ekonomi och naturen. För att ytterligare bidra till miljö och välfärd har Picky Living valt att låta all tillverkning ske i Sverige.  

Picky Livings luckor och grepp är ritade av Anders Lagerström (Möbelsnickare, Carl Malmsten) och Henrik Haij (Industridesigner, LTH). Med lång erfarenhet av formgivning och tillverkning,  håller de sig kontinuerligt uppdaterade inom designtrender och strävar efter att alltid ligga i framkant med nya, spännande produkter.

 

Nästa besök av Picky-personal på showroom Vallgatan 12

 

Fredag 26/1/18 12:00 - 19:00
Lördag 27/1/18 10:00 - 17:00

 

Boka gärna tid för en kostnadsfri konsultation på anders@pickyliving.se

För mer info och beställning vänligen besök Picky Living här!

 

Stäng