Stäng
Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
    • Fri frakt till ombud vid köp över 700 kr
    • Leverans inom 1-3 dagar


VALLGATAN 12 | THE STORE

 

 

 

 

  

välkommen till

vallgatan 12 

 

Vallgatan 12 är en föränderlig och inspirerande arena med ett noggrant urval av mode och inredning. Det är en mötesplats över en lunch, men även en digital plattform. På Vallgatan 12 i centrala Göteborg samsas det lokala med det globala – allt under ett och samma tak.  

 

 

 

öppettider

Måndag - Fredag 10:00 –19:00

Lördag 10:00 –17:00

Söndag 11:00 – 16:00  

en inspirationens oas.

Vår modeavdelning representerar ett handplockat urval av kläder, skor och accessoarer som man inte hittar överallt. Sortimentet är en flirt mellan lokala aktörer och internationellt erkända namn.

Ta en paus i vårt cafe.

Kom in och ta en kaffe eller något lätt att äta. Ta en paus i vardagen, slappna av med en tidning och samla energi inför shoppingen. 

 

ta del av våra smultronställen i gbg.

Göteborg är en sprudlande stad på många sätt och vis. Ta del av vår egna Göteborgs-guide inför ditt besök. Vi listar 10 obligatoriska stopp under en visit i vår hemstad. 

wellness 12

Wellness 12 är ett friskvårdskoncept i hjärtat av Vallgatan 12. Vår certifierade personal erbjuder behandlingar så som medicinsk massage, idrottsmassage, klassisk massage och medicinsk fotvård. De använder sig endast utav vedertagen teknik och ekologiska produkter som till viss del är egenproducerade för att leva upp till våra kvalitetsmål. Tryck här för att komma till bokningen. 

 

Wellness 12 erbjuder även företagsmassage som friskvård. Kontakta oss för mer information om hur en anpassad lösning skulle kunna se ut för er arbetsplats.