Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-4 dagar


VALLGATAN 12 | THE STORE

 

 

 

 

  

välkommen till

vallgatan 12 

 

Vallgatan 12 är en föränderlig och inspirerande arena med ett noggrant urval av mode och inredning. Det är en mötesplats över en lunch, men även en digital plattform. På Vallgatan 12 i centrala Göteborg samsas det lokala med det globala – allt under ett och samma tak.  

 

 

 

öppettider

Måndag - Fredag 10:00 –19:00

Lördag 10:00 –17:00

Söndag 11:00 – 16:00  

en inspirationens oas.

Vår modeavdelning representerar ett handplockat urval av kläder, skor och accessoarer som man inte hittar överallt. Sortimentet är en flirt mellan lokala aktörer och internationellt erkända namn.

Ta en paus i vårt cafe.

Kom in och ta en kaffe eller något lätt att äta. Ta en paus i vardagen, slappna av med en tidning och samla energi inför shoppingen. 

 

ta del av våra smultronställen i gbg.

Göteborg är en sprudlande stad på många sätt och vis. Ta del av vår egna Göteborgs-guide inför ditt besök. Vi listar 10 obligatoriska stopp under en visit i vår hemstad. 

 

PICKY LIVING showroom vallgatan 12

Picky Living grundades 2009 med en vision om att göra det enklare och billigare att förverkliga sina inredningsdrömmar. Idén ledde till den första webbutiken i världen som kan förvandla dina IKEA-stommar till platsbyggda kök och garderober i din egna stil. Genom skräddarsydda beställningar och stora valmöjligheter av specialmått, material och färger har du hos Picky Living möjligheten att skapa en personlig upplevelse i ditt hem. Produkterna monteras enkelt och helt utan anpassning ihop med IKEAs METOD-, PAX- och FAKTUM-stommar.

Oavsett om du bygger helt nytt eller vill ge dina befintliga IKEA stommar nytt liv, får du med Picky Livings produkter design och hög kvalité utan att det behöver kosta en förmögenhet. Genom möjligheten att förnya redan befintliga och funktionella IKEA-stommar, främjar Picky Living både din ekonomi och naturen. För att ytterligare bidra till miljö och välfärd har Picky Living valt att låta all tillverkning ske i Sverige.  

Picky Livings luckor och grepp är ritade av Anders Lagerström (Möbelsnickare, Carl Malmsten) och Henrik Haij (Industridesigner, LTH). Med lång erfarenhet av formgivning och tillverkning,  håller de sig kontinuerligt uppdaterade inom designtrender och strävar efter att alltid ligga i framkant med nya, spännande produkter.

 

tider för PICKY-PERSONAL i SHOWROOMet på VALLGATAN 12

Fredag 1/9 12:00 - 19:00

Lördag 2/9 10:00 - 16:30

 

Boka gärna tid för en kostnadsfri konsultation på anders@pickyliving.se

 

VALLGATAN 12 food

På Vallgatan 12 food kan du slå dig ner och samla energi inför shoppingrundan. Vi serverar rykande färskt kaffe och mycket gott därtill. För dig som är hungrig erbjuder vi bland annat ett härligt urval av grillmackor, vegetariska wraps, soppa och frallor. Ta en paus i vardagen och slappna av med trevligt sällskap i vårt café.  

 

Wrap (veg) 59;-

/ rödbetshummus / falafel / sesamolja / citrus / vitlök / mynta / ruccola / rostade mandlar /

/ fetaost / svarta bönor / mango / röd- och vitkål / sötpotatiscréme / spenat / vitlök /

 

Grillmacka 89;-

/ surdeg / kyckling / fetaost / picklad rödlök / sötpotatiscréme / ruccola /
/ surdeg / chevré / päronchutney / salvia / spenat / äppelcidervinäger /

 

Dagens soppa 89;-

 

 

Följ Vallgatan 12 på Instagram

Stäng