Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar


VALLGATAN 12 | THE STORE

 

 

 

 

  

välkommen till

vallgatan 12 

 

Vallgatan 12 är en föränderlig och inspirerande arena med ett noggrant urval av mode och inredning. Det är en mötesplats över en lunch, men även en digital plattform. På Vallgatan 12 i centrala Göteborg samsas det lokala med det globala – allt under ett och samma tak.  

 

 

 

öppettider

Måndag - Fredag 10:00 –19:00

Lördag 10:00 –17:00

Söndag 11:00 – 16:00  

en inspirationens oas.

Vår modeavdelning representerar ett handplockat urval av kläder, skor och accessoarer som man inte hittar överallt. Sortimentet är en flirt mellan lokala aktörer och internationellt erkända namn.

Ta en paus i vårt cafe.

Kom in och ta en kaffe eller något lätt att äta. Ta en paus i vardagen, slappna av med en tidning och samla energi inför shoppingen. 

 

ta del av våra smultronställen i gbg.

Göteborg är en sprudlande stad på många sätt och vis. Ta del av vår egna Göteborgs-guide inför ditt besök. Vi listar 10 obligatoriska stopp under en visit i vår hemstad. 

wellness 12

Wellness 12 är ett friskvårdskoncept i hjärtat av Vallgatan 12. Vår certifierade personal erbjuder behandlingar så som medicinsk massage, idrottsmassage, klassisk massage och medicinsk fotvård. De använder sig endast utav vedertagen teknik och ekologiska produkter som till viss del är egenproducerade för att leva upp till våra kvalitetsmål. Tryck här för att komma till bokningen. 

 

Wellness 12 erbjuder även företagsmassage som friskvård. Kontakta oss för mer information om hur en anpassad lösning skulle kunna se ut för er arbetsplats.

nividas studio

I Nividas studio på Vallgatan 12 får kunden möjlighet att köpa optiska glasögon och solglasögon i en unik och inspirerande miljö. Hela processen från synundersökning till beställning av kompletta glasögon utförs på plats. Den smidiga och avslappnade miljön att handla nya glasögon i ser Axel Jacobsson, Nividas VD, som en fördel:

- Vi vill ge kunden en möjlighet till en mer inspirerande shoppingupplevelse när det kommer till glasögon. Vi tycker också att det är viktigt att vara transparenta i prissättningen av våra glasögon och vill inte ha några överraskande kostnader för kunden – med våra fasta priser vet man alltid vad man får betala, oavsett synfel. Det är första gången vi kan erbjuda synundersökningar på plats med en egen optiker i butik.

 
Tidsbokning för synundersökning sker via vallgatan12@nividas.com

 

Picky Living Showroom

Picky Living grundades 2009 med en vision om att göra det enklare och billigare att förverkliga sina inredningsdrömmar. Idén ledde till den första webbutiken i världen som kan förvandla dina IKEA-stommar till platsbyggda kök och garderober i din egna stil. Genom skräddarsydda beställningar och stora valmöjligheter av specialmått, material och färger har du hos Picky Living möjligheten att skapa en personlig upplevelse i ditt hem. Produkterna monteras enkelt och helt utan anpassning ihop med IKEAs METOD-, PAX- och FAKTUM-stommar.

Oavsett om du bygger helt nytt eller vill ge dina befintliga IKEA stommar nytt liv, får du med Picky Livings produkter design och hög kvalité utan att det behöver kosta en förmögenhet. Genom möjligheten att förnya redan befintliga och funktionella IKEA-stommar, främjar Picky Living både din ekonomi och naturen. För att ytterligare bidra till miljö och välfärd har Picky Living valt att låta all tillverkning ske i Sverige.  

Picky Livings luckor och grepp är ritade av Anders Lagerström (Möbelsnickare, Carl Malmsten) och Henrik Haij (Industridesigner, LTH). Med lång erfarenhet av formgivning och tillverkning,  håller de sig kontinuerligt uppdaterade inom designtrender och strävar efter att alltid ligga i framkant med nya, spännande produkter.

 

Boka gärna tid för en kostnadsfri konsultation på Vallgatan 12 via info@pickyliving.se

För mer info och beställning vänligen besök Picky Living här!

 

Följ Vallgatan 12 på Instagram

Stäng