Ta del av allt som händer på #Vallgatan12 - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
    • Fri frakt till ombud vid köp över 700 kr
    • Leverans inom 1-3 dagar

 

vallgatan 12 söker webb-praktikant

 

Vill du vara med och utveckla vår e-handel? Låter det lockande att vara med och underhålla en expanderande webb-butik, ta fram grafik för digitala ändamål och hantera webb-orders?

Vallgatan 12 söker en praktikant med god datorvana och ett naturligt intresse för design, trender och sociala medier. Vi ger dig chansen att få en inblick i arbetet bakom en expanderande webb-shop. Du kommer att arbeta i nära anslutning till vår e-commerce manager för att optimera och underhålla Vallgatan 12s digitala kanaler och sociala medier. Vi ser att du är initiativtagande och självgående, men även en god lagkamrat. En förutsättning är att du har goda kunskaper inom Photoshop och gärna InDesign. Personen vi söker ska vara skicklig på att uttrycka sig i skrift på svenska och engelska. Andra viktiga egenskaper är att vår blivande praktikant är välstrukturerad, flexibel och kan prestera under stressiga förhållanden. Erfarenhet i Google Analytics/Adwords är meriterande. 

Ansökningar tas emot omgående. För ansökan, maila CV och praktik-period till: sonny@vallgatan12.se


“Vallgatan 12 är en föränderlig och inspirerande arena med ett noggrant urval av mode och inredning. Det är också en mötesplats över mat. På Vallgatan 12 i central Göteborg samsas det lokala med det globala.”

Stäng