Meny
0
start / Brands / A.P.C.

A.P.C.

A.P.C. grundades av Jean Touitou i Paris på 1980-talet och sedan dess har A.P.C. fortsatt att erbjuda en tidlös estetik som fängslar både modeentusiaster och de som söker enkelhet och kvalitet. Med en hängivenhet till rena linjer och subtil elegans skapar A.P.C. plagg som känns lika bekväma som de är stilfulla. Varje detalj är noggrant övervägd för att säkerställa en perfekt balans mellan form och funktion. Från klassiska denimjeans till mjuka stickade tröjor är varje plagg skapat för att vara mångsidigt och enkelt att bära i alla sammanhang.

A.P.C. vill omfamna en livsstil där kvalitet och enkelhet står i fokus. Med en medvetenhet om hållbarhet strävar märket efter att använda material av högsta kvalitet och tillverkningsmetoder som respekterar både människor och planeten. Deras målbild är alltid att skapa produkter som varar över tid och som kan ärvas och uppskattas generation efter generation.

Att bära A.P.C. är att omfamna en tidlös estetik som aldrig går ur mode. Det är att prioritera kvalitet och att investera i plagg som kommer att bli en del av din personliga stil i år framöver. A.P.C. erbjuder ett brett utbud av plagg som passar alla tillfällen från vardag till festligheter.
 
A.P.C. är ett varumärke som står för en attityd och en känsla av självförtroende och enkelhet. Det är för personen som uppskattar det subtila och det raffinerade. A.P.C. är för den moderna individen som inte behöver sticka ut för mycket för att göra ett intryck. Det är för den som värdesätter enkelhet och elegans i allt de gör. Det är för den som förstår att sann stil handlar om att vara trogen sig själv och att låta kläderna komplettera ens personlighet istället för att definiera den.

Med sitt arv av enkelhet och elegans fortsätter A.P.C. att vara ett av de mest inflytelserika och respekterade varumärkena inom modevärlden idag. Genom att ständigt sträva efter perfektion och att omfamna en tidlös estetik har märket blivit synonymt med sofistikerad enkelhet och stil. För den som söker kläder som är lika tidlösa som de är stilfulla är A.P.C. det självklara valet.


  • Fri frakt till ombud vid köp över 1399 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Besök oss i Göteborg

Din kundvagn

Favoriter (0)
Kundvagnen är tom
Totalt: € 0