Meny
0
start / Brands / ATELIER BOREKULL

ATELIER BOREKULL

Atelier Borekull är ett one woman-företag baserat i Göteborg, Sverige. Kvinnan bakom företaget är Julie Borekull. Våren 2017 bestämde sig Julie för att hon behövde en paus från sitt kontorsarbete och anmälde sig till en keramikkurs. Det var kärlek vid första beröring och kort därefter började hon studera keramik på heltid. Idag driver hon sitt egna företag, Atelier Borekull.

Ateljén ligger i hjärtat av Göteborg med fönster mot Rosenlundskanalen. Det är här Atelier Borekull designar, producerar och säljer bruksföremål, konst och smycken – allt handgjort i stengodslera av Julie själv. Varje pjäs delar samma nyckelord: hållbart, tidlöst och roligt.

”Trender är roliga och så, men jag försöker fokusera på rena, enkla linjer, minimalism och funktionalitet utan att ge avkall på skönheten. Jag skulle vilja tro att de verk som jag skapar fortfarande kommer att användas långt efter att jag är borta. Det är magin med stengodskeramik, så länge du är försiktig så kommer den att hålla för evigt." - Julie Borekull


  • Fri frakt till ombud vid köp över 1399 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Besök oss i Göteborg

Din kundvagn

Favoriter (0)
Kundvagnen är tom
Totalt: € 0