Meny
0
start / Brands / Comme des Garçons Homme

Comme des Garçons Homme

Comme des Garçons Homme är ett ikoniskt varumärke som har satt sin prägel på modescenen sedan det grundades av Rei Kawakubo i Japan 1969. Varumärket har blivit synonymt med avantgarde-design och innovation inom modevärlden.

Genom att bryta konventionella normer och utmana traditionell estetik har Comme des Garçons Homme etablerat sig som ett banbrytande varumärke som ständigt strävar efter att tänja gränser och förändra spelreglerna inom modeindustrin. Med en unik blandning av skräddarsydd precision och experimentell kreativitet har varumärket skapat en signaturstil som förnyar och omdefinierar vad som är möjligt inom mode.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Comme des Garçons Homme är dess förmåga att blanda olika estetiska influenser och skapa ett unikt och originellt uttryck. De experimenterar med material, silhuetter och färger vilket gör att varumärkets kollektioner utmanar förväntningarna och inspirerar till nya sätt att se på kläder. Genom att kombinera traditionella japanska element med modern västerländsk design skapar varumärket en stil som är både tidlös och samtida.
Comme des Garçons Homme är inte bara ett modevarumärke, det är en konstnärlig uttrycksform som utforskar gränserna för mode och identitet. Genom att utmana normer och förväntningar uppmuntrar varumärket till självuttryck och individualitet, och inspirerar till att våga vara annorlunda och sticka ut från mängden.

Med en tro på att kläder är ett sätt att uttrycka sig själv och sin personlighet, skapar Comme des Garçons Homme kollektioner som tilltalar den moderna individen som söker både stil och substans i sina kläder. Från klassiska skjortor och kostymer till mer experimentella plagg och accessoarer erbjuder varumärket en mångsidig garderob för den som vill skilja sig från mängden och uttrycka sin individualitet genom sitt klädval. Comme des Garçons Homme är ett varumärke som står för innovation, kreativitet och självuttryck. Med sin unika stil och sitt djärva tillvägagångssätt har varumärket blivit en ikon inom modevärlden och fortsätter att inspirera och utmana genom sitt banbrytande arbete. För den som söker något mer än bara kläder är Comme des Garçons Homme det självklara valet för en stil som är unik.


  • Fri frakt till ombud vid köp över 1399 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Besök oss i Göteborg

Din kundvagn

Favoriter (0)
Kundvagnen är tom
Totalt: € 0