Meny
0
start / Brands / Ed Hardy

Ed Hardy

Ed Hardy är inte bara ett klädmärke, det är en ikon inom modevärlden med rötter i kreativitet och tatueringskultur. Företaget grundades år 1996 av Christian Audigier och tatueringskonstnären Don Ed Hardy. Varumärket har snabbt blivit synonymt med innovativ design, djärv estetik och progressiva kläder och accessoarer. Med sin förmåga att blanda konst och mode har Ed Hardy etablerat sig som en inflytelserik aktör på den internationella modescenen. Med sitt säte i Los Angeles har Ed Hardy fångat andan av den kaliforniska livsstilen och införlivat den i sina kollektioner.

Genom sin passion för konst och kreativitet har varumärket skapat en dynamisk och levande identitet som lockar en bred målgrupp. Ed Hardys engagemang för konst- och tatueringskultur har också öppnat dörrar för samarbeten med olika konstnärer och formgivare, vilket ytterligare förstärker varumärkets unika karaktär och relevans.

Ed Hardy representerar en ambition att skapa nya uttryck och utmana konventionella normer inom modevärlden. Genom att kombinera innovation och konstnärlighet strävar Ed Hardy efter att erbjuda produkter som inte bara är stilfulla utan också banbrytande och nyskapande.

Ett av Ed Hardys kärnvärden är att förena funktionalitet med stil på ett unikt sätt. Deras kollektioner kännetecknas av djärv och iögonfallande design, vilket uttrycker en rebellisk anda och individualitet. Genom att använda högkvalitativa material och noggrant utvalda tyger i sin tillverkning garanterar Ed Hardy inte bara enastående komfort utan också en hållbarhetsagenda som speglar deras övergripande kvalitetskänsla.

Ed Hardy är en plattform för konstnärlig utforskning och självuttryck. Genom sina unika och minnesvärda produkter ger Ed Hardy bärarna möjlighet att uttrycka sin egen stil och individualitet på ett unikt sätt. Med ett förflutet präglat av konstnärlighet och en framtid som fortsätter att utmana normer inom mode är Ed Hardy en ständig inspirationskälla för de som söker att uttrycka sin egen stil och individualitet.

Utforska världen av Ed Hardy och låt din klädsel tala för sig själv med dess ikoniska och banbrytande design. Oavsett om du är ute efter en statement-tröja eller unika accessoarer, erbjuder Ed Hardy ett brett utbud av produkter som gör det möjligt för dig att uttrycka din personliga stil på ett unikt och kreativt sätt. Genom att bära Ed Hardys produkter blir du en del av en global gemenskap av individer som delar samma passion för konst, mod och självuttryck.

Ed Hardys påverkan sträcker sig långt bortom klädindustrin; det är en kulturell rörelse som hyllar individualitet och kreativitet. Med en växande närvaro online och i fysiska butiker världen över erbjuder Ed Hardy sina kunder en sömlös shoppingupplevelse. Genom att kontinuerligt utforska nya material och tekniker förblir Ed Hardy i framkant av modeinnovationen. Deras dedikation till hållbarhet omfattar även etiska produktionsmetoder och återvinningsinitiativ för att minska deras miljöavtryck. Med en imponerande historia och en spännande framtid fortsätter Ed Hardy att inspirera och förändra modescenen, lockande en publik som söker att uttrycka sin individualitet med stil och bravur.


  • Fri frakt till ombud vid köp över 1399 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Besök oss i Göteborg

Din kundvagn

Favoriter (0)
Kundvagnen är tom
Totalt: € 0