Meny
0
start / Brands / Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven är ett välkänt och respekterat varumärke som har gjort sitt avtryck i världen av outdoor- och fritidskläder. Med en historia som sträcker sig över flera decennier har Fjällräven etablerat sig som en ledande aktör inom branschen och har blivit synonymt med högkvalitativa produkter som är utformade för att tåla tuffa förhållanden och samtidigt erbjuda stil och funktionalitet. Många av varumärkets produkter som Kånken och Expedition-serien är idag klassiker. 

Fjällräven grundades 1960 av Åke Nordin i Örnsköldsvik, Sverige och har sedan dess alltid varit fokuserat på att skapa kläder och utrustning som är anpassade för de tuffa nordiska förhållandena. Varumärkets namn inspirerades från fjällräven som symboliserar den tålighet och anpassningsförmåga som varumärket har velat förmedla. Precis som fjällräven anpassar sig till de hårda förhållandena i det nordiska klimatet, så är Fjällrävens produkter utformade för att möta naturens utmaningar.

En av Fjällrävens mest ikoniska skapelser är Kånken väskan. Kånken är en ryggsäck i mindre format som först lanserades på 1970-talet och som sedan dess blivit en symbol för både funktionalitet och retrostil. Denna kompakta väska är idealisk för den som behöver en pålitlig följeslagare för skola, arbete eller fritid. Kånken väskan är tillgänglig i olika färger och har blivit en kultklassiker som är älskad av människor i alla åldrar. Idag finns Kånken i flera olika modeller och storlekar, bland annat Kånken Mini och Kånken Sling. 

En annan nämnvärd produkt från Fjällräven är deras jackor. Dessa jackor är kända för sin robusta konstruktion och hållbara materialval. Varumärket har en unik förmåga att förena praktisk användbarhet med tidlös design. Deras Fjällräven jackor är inte bara klädesplagg, de är en del av en livsstil som omfamnar äventyr och utomhusaktiviteter. Fjällräven erbjuder både herr jackor och dam jackor som är anpassade till människans behov när det kommer till skydd mot väder och vind. Jackorna är robusta och tåliga, perfekta för de som älskar äventyr och expeditioner. 

För de som älskar utomhusaktiviteter, vandring och camping, erbjuder Fjällräven byxor som är utformade för att tåla de tuffaste förhållandena. Dessa byxor är tillverkade av slitstarka material som tål väder och vind, samtidigt som de erbjuder komfort och rörelsefrihet. Fjällräven byxor är ett perfekt komplement till varumärkets jackor och ryggsäckar, och de skapar en komplett utrustning för äventyraren.

För den som är ute efter att utforska naturen och bege sig ut på äventyr är en Fjällräven ryggsäck ett oumbärligt följeslagare. Dessa ryggsäckar är utformade med omsorg och precision för att säkerställa att de är bekväma att bära och att de klarar av att bära all utrustning som behövs för en expedition. Fjällräven ryggsäckar är kända för sin hållbarhet och funktionalitet. De är utrustade med smarta fickor och fack för att hålla dina ägodelar 

organiserade och lätta att nå.

Fjällräven är mer än bara ett varumärke. Det är en livsstil. Det är en tro på att naturen är en plats för äventyr och upptäckt, och att rätt utrustning är avgörande för att dra nytta av den. Fjällräven, oavsett om det är jackor, ryggsäckar, Kånken väskor, damjackor, herrjackor eller byxor, representerar denna passion och strävan efter att erbjuda det bästa för sina kunder.

Fjällräven är ett varumärke som har byggt ett starkt förtroende och lojalitet hos sina kunder. Dess produkter är inte bara kläder och utrustning, de är pålitliga partners i utomhusaktiviteter och äventyr. De är skapade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer och erbjuder en kombination av stil, komfort och funktion.

Sammanfattningsvis är Fjällräven ett varumärke som står för äventyr, hållbarhet och stil. De har gjort det till sin mission att utrusta äventyrare och naturälskare med det bästa, och de fortsätter att inspirera och engagera människor över hela världen.


  • Fri frakt till ombud vid köp över 1399 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Besök oss i Göteborg

Din kundvagn

Favoriter (0)
Kundvagnen är tom
Totalt: € 0