Meny
0
start / Brands / Klättermusen

Klättermusen

Klättermusen grundades år 1984 av Peter Askulv och har sedan dess blivit känt för sin oöverträffade kompromisslöshet när det kommer till teknisk precision, kvalitet och hållbarhet i utomhuskläder och utrustning. Varumärket har utvecklat en stark närvaro i den globala marknaden och har idag återförsäljare i 20 länder med sitt huvudkontor i Åre i Sverige.

Klättermusen erbjuder en imponerande samling av utomhuskläder och utrustning, som är utformade för äventyrare, friluftsentusiaster och alla som uppskattar naturens skönhet. De har en mångsidig produktlinje som inkluderar allt från Klättermusen ryggsäckar och skaljackor till väskor, byxor och beaniemössor. Denna mångfald av produkter gör Klättermusen till det ultimata varumärket för alla som söker högkvalitativa och funktionella kläder och utrustning för sina utomhusäventyr.

Klättermusen ryggsäckar är kända för sin robusthet och pålitlighet. Dessa ryggsäckar är utformade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att de kan klara av de tuffaste förhållandena. Oavsett om du planerar en vandringsresa genom fjällen eller en klätterutflykt i skogarna, kommer en Klättermusen ryggsäck att vara din trogna följeslagare. Dessa ryggsäckar är utrustade med innovativa funktioner som gör dem idealiska för utomhustillämpningar, inklusive praktiska fickor, justerbara remmar och slitstarka material.

När det kommer till Klättermusens skaljackor är de svårslagna. Dessa jackor är konstruerade med teknisk precision för att erbjuda överlägset skydd mot väder och vind. Materialvalen är noga utvalda för att säkerställa att jackorna är både vattentäta och andningsbara, vilket gör dem perfekta för extrema väderförhållanden. Oavsett om du beger dig ut på en snöig skidtur eller en regnig vandring, kommer en Klättermusen skaljacka att hålla dig torr och bekväm. Dessa jackor är utformade för att möta kraven hos både professionella äventyrare och fritidsentusiaster.

Klättermusen väskor är en oumbärlig del av varumärkets produktlinje. Dessa väskor är utformade med fokus på användbarhet och hållbarhet. De är tillverkade av slitstarka material som kan klara av hårda tag och är utrustade med smarta fickor och fack för enkel organisering. Klättermusen väskor är det perfekta komplementet till ditt utomhusliv.

När det kommer till Klättermusen byxor, kan du förvänta dig kvalitet och funktionalitet. Dessa byxor är utformade med fokus på rörelsefrihet och komfort och är perfekta för olika utomhusaktiviteter. Oavsett om du klättrar uppför bergstoppar eller utforskar skogar och sjöar, kommer Klättermusen byxor att vara din bästa vän. Deras slitstarka material och noggrann tillverkning garanterar att de kommer att hålla länge, även under tuffa förhållanden.

Klättermusen beaniemössor är det perfekta sättet att hålla huvudet varmt och skyddat mot kylan när du är ute på äventyr. Dessa mössor är tillverkade av mjuka och isolerande material som ger dig värme och komfort även i de kallaste väderförhållandena. Dessutom är de utformade med stil och enkelhet i åtanke och kommer att komplettera din utomhuslook.

Klättermusen har en stark hängivenhet till hållbarhet och miljöansvar. De strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunna och ekologiska material samt genom att främja återvinning. Detta åtagande för hållbarhet är en viktig del av deras identitet och visar deras engagemang för att skydda den vackra naturen som inspirerat dem från början.

Klättermusen är ett svenskt varumärke som har erövrat världen med sina högkvalitativa och hållbara produkter. Från Klättermusen ryggsäckar till skaljackor, väskor, byxor och beaniemössor, erbjuder de allt som behövs för att utforska naturen och njuta av utomhusäventyr. Med sitt fokus på teknisk precision, kvalitet och miljöansvar har varumärket blivit en pålitlig följeslagare för äventyrare världen över. 


  • Fri frakt till ombud vid köp över 1399 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Besök oss i Göteborg

Din kundvagn

Favoriter (0)
Kundvagnen är tom
Totalt: € 0