Meny
0
start / Brands / Monokel Eyewear

Monokel Eyewear

Monokel Eyewear grundades år 2015 i Stockholm av en grupp visionära entreprenörer som delade en gemensam passion för tidlös design och hållbarhet. Sedan dess har varumärket bibehållit ett åtagande för kvalitetssäkrat arbete och miljöhänsyn. Monokel Eyewear står för minimalism, hållbarhet och stil som aldrig går ur tiden. Varje par solglasögon är noggrant tillverkade med högkvalitativa material såsom premium acetat och rostfritt stål. Resultatet är solglasögon som känns bekväma och hållbara – en perfekt förening av form och funktion.

Vad som verkligen skiljer Monokel Eyewear åt är deras ständiga engagemang för hållbarhet. Medvetna om den miljöpåverkan som traditionell glasögonstillverkning kan ha, tar varumärket ett proaktivt tillvägagångssätt för att minimera sin påverkan. Från att använda miljövänliga material till att implementera energieffektiva produktionsprocesser, är varje aspekt av varumärkets verksamhet inriktad på att minska miljöskador. Dessutom är Monokel Eyewear dedikerat till att stödja skogsplanteringsprojekt, vilket säkerställer att för varje sålt par glasögon planteras ett träd och bidrar därmed till bevarandet av våran planets naturresurser.

Men Monokel Eyewear handlar inte bara om att skapa stilfulla och miljövänliga glasögon; det handlar också om att främja individualitet och självuttryck. Med ett stort utbud av designs som sträcker sig från klassiska silhuetter till unika former, finns det ett par solglasglasögon för varje personlighet och stilpreferens. Oavsett om du föredrar strama, minimalistiska bågar eller djärva, statement-making stilar, ger Monokel Eyewear dig möjlighet att uttrycka dig själv med självförtroende och karaktär.

Dessutom sträcker sig Monokel Eyewears engagemang för inkludering bortom dess mångfaldiga designs. Varumärket prioriterar inkludering i sina marknadsförings- och reklamkampanjer genom att inkludera modeller av olika bakgrunder, åldrar och kön. Detta åtagande för representation förstärker varumärkets övertygelse om att glasögon är för alla, oavsett vem du är eller hur du identifierar dig.

Det som verkligen skiljer Monokel Eyewear åt är dess orubbliga hängivenhet till kvalitet, hållbarhet och individualitet. Med fokus på tidlös design, miljöhänsyn och inkludering är varumärket ett uttryck för stil, etik och värderingar. Så oavsett om du letar efter det perfekta paret glasögon för att förhöja din vardagslook eller strävar efter att göra en positiv inverkan på planeten, bjuder Monokel Eyewear in dig att se världen genom en lins av elegans, hållbarhet och autenticitet.


  • Fri frakt till ombud vid köp över 1399 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Besök oss i Göteborg

Din kundvagn

Favoriter (0)
Kundvagnen är tom
Totalt: € 0